Dossierbeheerder kredieten (8/0135) M/V/X*

Company name

Axa Belgium

Place

2000   Antwerpen
Belgium

Our Company :

AXA Bank is in België een sterke financiële speler met een eenvoudig en transparant aanbod voor particulieren en zelfstandige ondernemers. AXA Bank werd eind 2016 tot Bank van het Jaar verkozen en won in 2017 twee Bank Awards. Een duidelijk bewijs dat de combinatie van eenvoudige producten, toegankelijke online tools en de vertrouwde gezichten van meer dan 700 lokaal verankerde zelfstandige agenten wel degelijk werkt. AXA Bank bekleedt de vijfde plaats in de markt van Belgische woonkredieten. Ook beleggers vinden hun gading bij de bank, die sterk inzet op persoonlijk beleggingsadvies.
Bij AXA Bank kom je terecht in een onderneming op mensenmaat. In het hoofdkantoor in Berchem (Antwerpen), dat vlot bereikbaar is via het openbaar vervoer, werken ongeveer 850 medewerkers. Benieuwd naar onze FAST cultuur en onze nieuwe manier van werken? Lees er meer over op axabank.be/jobs. Wie weet mogen we ook jou binnenkort welkom heten!
* Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor AXA. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken

The Job / Responsibilities :

Het team "Beheer Kredieten" bestaat uit 17 medewerkers en heeft als taak de gerealiseerde kredieten (Woonkredieten, professionele kredieten en consumentenkredieten) op te volgen.
We begeleiden en adviseren onze klanten gedurende de ganse looptijd van hun krediet en zien toe op het risico en de rentabiliteit van onze kredietportefeuille.

Je functie:
Als onze nieuwe collega beheer je zelfstandig de diverse aanvragen tot wijziging van de persoonlijke, roerende en onroerende waarborgen en dit voor de verschillende kredietvormen.
Je analyseert ook de aanvragen tot wijziging van de terugbetalingsmodaliteiten (kapitaalschorsing, duurtijdverlenging, ….) en/of rentevoeten voor klanten die geconfronteerd worden met tijdelijke financiële problemen, ook gekend onder de noemer Forbearance maatregelen.
Hierbij heb je regelmatig contact met onze verkooppunten, notarissen of klanten.
Je verzamelt de vereiste informatie, je analyseert, je beslist rekening houdend met het kredietrisico. Daarna formaliseer je de beslissing contractueel en vervolgens registreer je de aanpassingen in onze database.
Je behandelt autonoom de kredietdossiers binnen de toegekende bevoegdheden en hierbij respecteer je uiteraard de procedures, interne en wettelijke bepalingen.
Flexibiliteit wordt ook van je verwacht om tijdelijk te worden ingezet in de andere teams.

Wij zoeken versterking voor 6 maanden.

Your profile :

Om dit alles te kunnen realiseren heb je best een bachelor in een economische of juridische richting of gelijkwaardig door ervaring, zodat je een balansanalyse kan uitvoeren.
Goede analytische vaardigheden , een kritische geest en een nauwkeurige aanpak helpen jou en je collega's verder.
Klant- en oplossingsgericht kan je terugvallen op goede relationele vaardigheden (contacten met de bankagenten, makelaars, notarissen, klanten, enz.) en dit zowel schriftelijk als mondeling. De meeste contacten zijn Nederlandstalig maar toch handig als je meer dan een mondje Frans praat.
Je neemt de nodige initiatieven om kennis op te doen, je nieuwe manager en collega's zorgen er mede voor dat je permanent je kennis kan uitbreiden, zodat je dynamisch en enthousiast met ons kan samenwerken.


(Kindly make reference to Banking Boulevard when applying for this position).
(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).
(Merci de bien vouloir faire référence au site-emploi Banking Boulevard lors de votre sollicitation).