Agile Product Team Lead M/V/X* (8/0292)

Company name

Axa Belgium

Place

2000   Antwerpen
Belgium

Our Company :

AXA Bank is een solide financiële speler in België, met een eenvoudig en transparant aanbod voor particulieren en zelfstandige bedrijfsleiders. AXA Bank is een bedrijf op mensenmaat. In het hoofdkantoor in Berchem (Antwerpen) - gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer - zijn ongeveer 850 mensen aan de slag. Wil je meer weten over onze FAST-cultuur en over onze nieuwe manier van werken? Lees er alles over op axabank.be/jobs. Wie weet starten we in de nabije toekomst onze samenwerking?
Kortere doorlooptijden, nauwere samenwerking met onze interne klanten, grotere wendbaarheid en een vervaging tussen ‘project modus' en ‘onderhoudsmodus'. Dat streven we na met de omvorming van onze IT-organisatie en het opzetten van agile teams. Hiervoor zijn we op zoek naar Agile Product Team Leads die ervaring hebben in het opzetten en aansturen van agile teams die verantwoordelijk zijn voor het maken van nieuwe functionaliteiten en/of het beheer van de bestaande software van een business domein. Jouw agile expertise en uitstraling kan ons ‘change management' rond deze verandering een serieuze duw in de rug geven, hierbij ondersteund door een team van agile coaches.
* Diversiteits- en inclusie zijn belangrijke topics bij AXA. Het zijn jouw talenten die het verschil maken!

The Job / Responsibilities :

De Agile Product Team Lead
* werkt samen met de Product Owner, als een scharnierpunt tussen de ‘business' diensten en IT. Hij/zij begrijpt business problemen, kan ze situeren in een bredere context en kan ze linken aan de bedrijfsobjectieven. Op deze manier kan hij/zij samen met de Product Owner targets bepalen, de kwaliteit van de service verzekeren en hierover rapporteren, de backlog up-to-date houden en prioriteren.
* is het aanspreekpunt voor al de IT-activiteiten en kosten binnen het betreffende business domein, zowel voor projecten, onderhoudswerk als voor vendor contracten.
* leidt het team door maximaal in te zetten op een continue dialoog waarbij hij/zij de grote lijnen uitzet en zelfsturing, initiatief en ontwikkeling van de teamleden stimuleert.

Your profile :

* Je hebt een Master diploma Business Administration, Economie of Informatietechnologie.
* Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
* Je bent een people manager die ervaring heeft met het opzetten van Agile Teams of Product Teams en met project werking met Agile methodes.
* Je bent een pragmatische en leergierige teamspeler die verder wil groeien.
* Je combineert analytisch kritisch inzicht met een synthetisch overzicht.
* Je past je communicatiestijl aan je doelpubliek aan.
Extra troeven:
* Je hebt ervaring in de financiële dienstverlening (bank, verzekeringen, kapitaalmarkten).
* Je hebt affiniteit met financiële IT applicaties door je opleiding of ervaring.


(Kindly make reference to Banking Boulevard when applying for this position).
(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).
(Merci de bien vouloir faire référence au site-emploi Banking Boulevard lors de votre sollicitation).