Talent Expert (2017/0993)

Company name

Axa Belgium

Place

1000   Brussel
Belgium

Our Company :

AXA in het kort:
Als wereldleider in de verzekeringssector engageert AXA zich in de bescherming van particulieren en bedrijven in 56 landen. We zijn trots om voor het zesde jaar op rij het wereldwijde nummer 1 merk in de verzekeringssector te zijn.
Onze benadering van financiële bescherming is dan ook uniek: onderzoek ondersteunen, anticiperen op risico's, preventie maar ook bijstand verlenen en slachtoffers op lange termijn op een menselijke en gepersonaliseerde manier begeleiden.
In België geven 4.440 medewerkers elke dag het beste van zichzelf om 2,8 miljoen klanten gerust hun leven te helpen leven.
AXA past een bedrijfscultuur toe die gebaseerd is op vertrouwen en prestatie, en wil iedereen de kans geven om te groeien. Dit in een flexibele werkomgeving.
We zijn een inclusief bedrijf en dragen diversiteit en een sterk Corporate Responsibility beleid hoog in het vaandel.
Nieuwsgierig om meer te weten ? Klik hier en hoor onze CEO Frank Koster aan het woord voor startende AXA medewerkers. Wie weet mogen we ook jou binnenkort welkom heten bij AXA Belgium !
Wil je een kijkje nemen in onze nieuwe en moderne werkplek in het hart van Brussel? Klik hier.
Tussen nu en 2017 zullen alle medewerkers van AXA Belgium overgaan naar het nieuwe werken, zowel in Brussel als in onze regionale vestigingen. In 2017 zal ons nieuw hoofdkwartier verhuizen van de Vorstlaan naar Troon, in het centrum van Brussel.
* Diversiteit is belangrijk voor AXA. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

The Job / Responsibilities :

Interesse om te helpen
mensen te empoweren om beter te leven & dit in een fijne werkomgeving?
Wij zoeken een Talent Acquisition eXpert (CDI) ter versterking van ons HR Talent & Employee eXperience team. Je zult een belangrijke rol spelen in het uitbouwen, samen met je collega's, van een toonaangevende Talent Acquisition-functie om toptalent aan te trekken en te selecteren in de lijn van AXA's strategie en ambities voor 2020.
Deze functie hoofdzaakelijk uitgevoerd vanuit ons kantoor in Brussel (Vorstlaan in Bosvoorde). In juni 2017 verhuizen we naar onze NWOW-kantoren (new world of working) dichtbij Troon.
5 extra redenen waarom je hart nu sneller zou moeten slaan…

Your profile :

1. Wil je graag een interessante ervaring en uitdaging aangaan in het HR ‘Talent & Employee eXperience' team. Hier zal je het bedrijf ontdekken vanuit zijn kern activiteiten en vanuit een uiterst transversale invalshoek; je creëert een breed intern en extern netwerk, leert meer mensen ontdekken en de business kennen, je werkt mee aan uiteenlopende projecten vmet betrekking tot de strategie van AXA BE, waardoor je bijdraagt tot je eigen inzetbaarheid.
2. Je zult in een agile modus werken, helpen bij de uitwerking van ons AXA-waardevoorstel voor diverse talentgroepen (graduaten, experts, enz.):
* de globale Employee eXperience verbeteren, de Candidate & Hiring Manager eXperience verbeteren en afstemmen onze Employer Brand op de arbeidsmarkt versterken
* ons bedrijf verder ondersteunen met betrekking to onze Upskilling roadmap (digitaal, alert, innovatief, klantgericht, …) onze interne Talent-community's versterken en activeren
* toptalent aantrekken en zorgvuldig selecteren wie past in onze cultuur van Vertrouwen, Innovatie en Inclusie
* onze realisaties intern en extern marketen, …
en daarbij zowel initiatieven ontwikkelen vanaf nul, als lopende projecten voortstuwen.
3. Energie en ambitie zitten in je DNA, en je wil een verschil maken. Je weegt "conceptie" af tegen "actie", legt de lat hoog voor jezelf en je gaat voor resultaten. Je bent in staat vooruit te denken, werk te plannen en (strakke) deadlines te halen. Je houdt ervan te multitasken in onze snel verandernde omgeving, maar je houdt het ook graag eenvoudig en nuttig voor jezelf, je collega's, onze klanten en alle stakeholders.
4. Je digitale footprint is fors ontwikkeld en je hecht veel belang aan je work life balance. Innovatie, openheid voor nieuwe ideeën, kennisdeling en teamspirit zijn je sterke punten. Je bent in staat enthousiasme te wekken en (mondeling en schriftelijk) vloeiend te communiceren in Engels, Nederlands en/of Frans.
5. Je wilt graag aansluiten bij ons enthousiast, ietwat prettig gestoord en vooral uiterst ambitieus #AXAbeTalent team.
Als je hart nog altijd sneller klopt, of als je toch nog iets meer wil weten over deze uitdaging, arzel vooral niet met ons om contact optenemen! #transformation #AXAbeHR


(Kindly make reference to Banking Boulevard when applying for this position).
(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).
(Merci de bien vouloir faire référence au site-emploi Banking Boulevard lors de votre sollicitation).