Dossierbeheerder Vloten - Grote Ondernemingen (2018/0878) M/V/X*

Company name

Axa Belgium

Place

1000   Brussel
Belgium

Our Company :

AXA is een Belgische verzekeringsmaatschappij en bank die hoort tot de grootste ter wereld. Bijna drie miljoen klanten vertrouwen op ons op alle cruciale momenten in hun leven: bij de aankoop van hun huis, bij de groei van hun bedrijf, bij schade aan hun wagen en bij overlijden van hun dierbaren. Wat er ook gebeurt, wij staan voor hen klaar. Ook morgen, als onze wereld nog digitaler wordt, en nog sneller verandert. AXA is wereldwijd goed voor een omzet van 92 miljard euro in 59 landen. * Diversiteit is belangrijk voor AXA. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

The Job / Responsibilities :

Je job in detail
■ Opstellen en beheren van individuele polissen en bijvoegsels, voor klassieke vloten en globale vloten ,op basis van hetgeen de onderschrijver heeft onderhandeld en waarover hij instemming van de klant heeft bekomen.
■ Opmaak van bijvoegsels, uitgifte van kwijtingen en afrekeningen, à jour houden van de verzekerde wagenparken.
■ Analyse en tarificatie van bijkomende voertuigen in bestaande vloten of beperkt aantal voertuigen voor klanten of prospecten zonder vloot
■ Verzorgen van de codering, de controle en de bijwerking van de databanken in verschillende tools, conform de procedures en werkvoorschriften om een bijgewerkt beheerssysteem te garanderen.
■ Contactpersoon en aanspreekpunt zijn van een eigen portefeuille (een selectie van makelaars, directe klanten of publieke sector) en verantwoordelijk zijn voor het beheer ervan. Dit in nauwe samenwerking met de onderschrijvers en accountmanagers.
■ Mondeling of schriftelijk antwoorden op de binnenkomende vragen van alle klanten, publieke sector en makelaars, in verband met de dekkingen die voorzien zijn in het contract en/of alle andere specifieke vragen in verband met het contract en/of premies.
■ Ondersteunen van alle makelaars met betrekking tot hun AXA front-end tools die ter beschikking gesteld werden.
■ Bijstaan en ondersteunen van de collega's, delen van operationele expertise en kennis en deelnemen aan de ontwikkeling van de teamgeest. Proactief deelnemen aan en nadenken over de verbetering van processen en werkmethodes om een efficiëntere dienstverlening te garanderen.
■ Punctueel zijn/haar kennis ter beschikking stellen en samenwerken met andere entiteiten in het kader van specifieke projecten of opdrachten.

Your profile :

* Je helpt graag alle klanten en makelaars verder op een proactieve manier en met een ‘customer first' mindset.
* Je hebt vlotte mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
* Je bent een flexibele duizendpoot die organisatorisch sterk is.
* Je hebt goede analytische vaardigheden en ziet complexe dossiers als een fijne uitdaging.
* Je vindt het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband aan je dossiers te werken.
* Je voelt je goed in een digitale omgeving en kan vlot overweg met verschillende toepassingen.
* Je hebt zin om mee te werken aan de transformatie van AXA.
* Je hebt een bachelor/master (verzekering, recht, economie, financiën) en/of hebt een paar jaar ervaring binnen de verzekering.
* Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een zeer goede kennis van het Frans.


(Kindly make reference to Banking Boulevard when applying for this position).
(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).
(Merci de bien vouloir faire référence au site-emploi Banking Boulevard lors de votre sollicitation).