Value Proposition Manager (2017/1112) - M/V/X*

Company name

Axa Belgium

Place

1000   Bruxelles
Belgium

Our Company :

AXA in het kort:
Als wereldleider in de verzekeringssector engageert AXA zich in de bescherming van particulieren en bedrijven in 56 landen. We zijn trots om voor het zesde jaar op rij het wereldwijde nummer 1 merk in de verzekeringssector te zijn.
Onze benadering van financiële bescherming is dan ook uniek: onderzoek ondersteunen, anticiperen op risico's, preventie maar ook bijstand verlenen en slachtoffers op lange termijn op een menselijke en gepersonaliseerde manier begeleiden.
In België geven 4.440 medewerkers elke dag het beste van zichzelf om 2,8 miljoen klanten gerust hun leven te helpen leven.
AXA past een bedrijfscultuur toe die gebaseerd is op vertrouwen en prestatie, en wil iedereen de kans geven om te groeien. Dit in een flexibele werkomgeving.
We zijn een inclusief bedrijf en dragen diversiteit en een sterk Corporate Responsibility beleid hoog in het vaandel.
Wil je een kijkje nemen in onze nieuwe en moderne werkplek in het hart van Brussel? Klik hier.
Tussen nu en 2017 zullen alle medewerkers van AXA Belgium overgaan naar het nieuwe werken, zowel in Brussel als in onze regionale vestigingen. In 2017 zal ons nieuw hoofdkwartier verhuizen van de Vorstlaan naar Troon, in het centrum van Brussel.
* Diversiteit is belangrijk voor AXA. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

The Job / Responsibilities :

De Value Proposition Manager is verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe waardeproposities voor de commerciële verzekeringsmarkt, met een specifieke focus op zelfstandigen en KMO's, met als doel een duurzame groei en blijvende inkomsten in de hand te werken en de klanttevredenheid te verhogen. De VP Manager zal, als onderdeel van de Marketing, elke marketingopportuniteit bieden om waardepropositie te ondersteunen en nauw samenwerken met de bedrijfseenheid en distributie. Deze functie houdt de oprichting en uitvoering van campagnes in om nieuwe klanten aan te trekken en om klantenretentie te bevorderen.
Belangrijkste verantwoordelijkheden:
Een strategische visie blijven ontwikkelen en handhaven voor het specifieke verzekeringsdomein voor zelfstandigen en KMO's in samenwerking met de Business Unit-, Distribution- en Marketing-teams, en deze visie implementeren via:
- Het ontwerp en de ontwikkeling van waardeproposities, om bij te dragen tot een geweldige klantervaring en om duurzame groei te ondersteunen, in nauwe samenwerking met de verschillende bedrijfslijnen
- De implementatie van waardepropositie via 'customer journeys' in de vorm van campagnes met end-to-end responsibility
- Het management en de continue verbetering van klantgerichte content marketing die op alle kanalen wordt verspreid (klantbrochures, axa.be, ... ), met steeds de nadruk op het digitale. Dit houdt de ontwikkeling van specifieke content in voor het distributienetwerk en interne verkoopkrachten
Onder de noemer van verantwoordelijkheid valt het beheer van het jaarlijkse budget (en budgetteringscyclus), performance reporting, en het management van een team (VP-architects en copywriters).

Your profile :

Vereiste vaardigheden:
* "De klant komt op de eerste plaats", d.w.z. in staat zijn om relatief complexe verzekeringsaanbiedingen te vertalen in klantgerichte verhalen over de volledige customer journey heen
* Creatief en digitaal bedreven, ervaring met de Design Thinking-benadering en de Agile-projectmodus
* Teamspeler, met sterke analytische vaardigheden en in staat om duidelijk en beknopt te communiceren met belangrijke stakeholders
* Sterk gevoel voor initiatief en zelfstandig kunnen werken, maar toch gepast samen kunnen werken met een breder team
* Uitstekende onderhandelings- en beïnvloedingsvaardigheden
* Uitstekend in projectbeheer en in staat om te werken met strakke deadlines voor meerdere stakeholders
* Meer dan 10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, in de financiële sector is een pluspunt
* Masterdiploma in Marketing
* Drietalig Nederlands/Frans/Engels


(Kindly make reference to Banking Boulevard when applying for this position).
(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).
(Merci de bien vouloir faire référence au site-emploi Banking Boulevard lors de votre sollicitation).