Senior Private Banker Oost-Vlaanderen

Company name

Banque Degroof Petercam s.a./n.v.

Place

Gent
Belgium

The Job / Responsibilities :

- U draagt de commerciële verantwoordelijkheid voor een groep bestaande Private Banking cliënten en bent voor hen de bevoorrechte gesprekspartner. Samen met de cliënt analyseert u de behoeften en zoekt u naar een oplossing op maat waarbij u beroep doet op de gespecialiseerde diensten en technische expertise van de bank.
- U bestendigt een langetermijnrelatie op basis van een geïntegreerde benadering van hun patrimonium.
- U draagt bij tot de verdere uitbouw van de private banking activiteit in uw regio door middel van actieve prospectie binnen de doelgroep van “High Net Worth” cliënteel.

Your profile :

- U beschikt over een Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) en heeft een 10 tal jaar succesvolle commerciële werkervaring in de banksector of aanverwante;
- U bent onderlegd of heeft een bewezen interesse in vermogensbeheer, vermogensstructurering en fiscaliteit ;
- U heeft sterke commerciële en relationele vaardigheden en u kan duurzame relaties op hoog niveau onderhouden;
- U bent een vlotte netwerker met een bestaand of potentieel netwerk in uw regio;
- U heeft een ondernemersmentaliteit , u kent de regio zeer goed en u bent er ook woonachtig;
- U bent een teamplayer maar u kan autonoom werken en u neemt graag initiatief. U heeft een groot aanpassingsvermogen en u bent flexibel in de werkorganisatie;
- U bent tweetalig Nederlans/Frans met een goede kennis van het Engels.

We offer :

Bij Bank Degroof Petercam primeren menselijke waarden en persoonlijke contacten krijgen de ruimte die ze echt verdienen.

Of U nu rechtstreeks cliënten helpt of indirect, vanaf dag één maakt u mee het verschil voor ons particulier cliënteel, onze institutionele en corporate cliënten, en dit samen met even talentvolle collega’s uit diverse afdelingen.

Onze positie als unieke en onafhankelijke Belgische bank is een troef. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor een collega als U. Vermits in uw deskundigheid, een competitief voordeel verscholen ligt voor onze bank, investeren wij zeer sterk in de verdere ontplooiing van uw talent, door U een ruime waaier aan in-house zowel als externe, gespecialiseerde en / of management opleidingen, te bieden. Met het oog op het bouwen van een langetermijnrelatie met U zoals met onze cliënten, bieden we U daarnaast uiteraard een aantrekkelijk salaris pakket, inclusief een performance gerelateerde bonus en tal van extralegale voordelen.


(Kindly make reference to Banking Boulevard when applying for this position).
(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).
(Merci de bien vouloir faire référence au site-emploi Banking Boulevard lors de votre sollicitation).