Manager Estate Planning - Antwerpen

Company name

KPMG Belgium

Place

Antwerpen
Belgium

Our Company :

KPMG Tax & Legal Advisers maakt deel uit van het internationale KPMG netwerk en verleent sinds jaren fiscaal en juridisch advies aan familiale ondernemingen zowel op lokaal als internationaal niveau. Daarnaast staan wij met onze kennis en expertise ook bedrijfsleiders en uitoefenaars van vrije beroepen te woord.

KPMG Tax & Legal Advisers onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak waarbij de noden en de verwachtingen van de klant centraal staan. Ons succes wordt niet alleen bewerkstelligd door onze generalistische en multidisciplinaire aanpak, maar eveneens door onze specifieke expertise inzake belastingen en juridische aangelegenheden in verschillende sectoren. KPMG profileert zich binnen de sector als een sterk groeiende speler, waar waarden als teamspirit en collegialiteit steeds hoog in het vaandel worden gedragen.

Wegens een sterke toename van de vraag naar professionele fiscale en juridische begeleiding, zijn wij op zoek naar een Manager Estate Planning om het team te versterken.

The Job / Responsibilities :

Als Manager Estate Planning kom je terecht binnen een jong team van enthousiaste medewerkers en bied je de bedrijfsleiders van familiale ondernemingen een totaaloplossing aan op het vlak van vermogensplanning. Dankzij een grondig onderzoek en analyse van de specifieke situatie van je cliënt, ben je in staat om gefundeerde adviezen te verlenen met betrekking tot materies zoals erfrecht, huwelijkscontracten, schenkingen, bedrijfsopvolging etc. Je bent daarbij integraal verantwoordelijk voor de voorbereiding, opvolging en afwerking van je dossiers. Het begeleiden van meer junior collega’s behoort eveneens tot je dagelijkse verantwoordelijkheden.

Ten aanzien van je klanten hanteer je een hulpvaardige en luisterende houding. Je bent daarbij leergierig en beschikt over een snelle ‘inwerkmentaliteit’. Dankzij je nauwgezette houding en kennis, slaag je er ook in om sluitende en concrete antwoorden te voorzien.

Op termijn krijg je niet alleen de kans om in te gaan op concrete doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, maar kan je je eveneens verder verdiepen in andere domeinen zoals vennootschapsrecht, verbintenissenrecht, reorganisaties en internationale planningsstructuren.

Your profile :

Je bent in het bezit van een Master in de Rechten en een bijkomende opleiding in notariaat / fiscaliteit / vermogensplanning is een troef. Je kan minimum 6 jaar relevante ervaring voorleggen binnen huwelijksvermogensrecht, erfrecht, schenkbelasting, erfbelasting en je hebt noties van personen- en vennootschapsbelasting, en van vennootschapsrecht. Daarnaast blijkt uit je carrière pad dat je over enige voeling of affiniteit met familiale ondernemingen beschikt. Eveneens beschik je over een vlotte kennis van het Nederlands en Frans zodat je met alle klanten vlot kan samenwerken.

Je bent een uitgesproken teamspeler die op een gedreven wijze naar de doelen kan werken. Dankzij jouw collegiale en dynamische houding gecombineerd met jouw professionele en extraverte stijl, ga je vlot nieuwe contacten aan. Je werkt graag aan een transparante klantenrelaties.

Op termijn krijg je niet alleen de kans om in te gaan op concrete doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, maar kan je je eveneens verder verdiepen in andere domeinen zoals vennootschapsrecht, verbintenissenrecht, reorganisaties en internationale planningsstructuren.

We offer :

Bij KPMG waarderen we je voor je professionale vaardigheden en je expertise. Hier geniet je van een sterke teamspirit, kom je terecht in een internationale en dynamische omgeving en zal je kennis kunnen verwerven die jouw carrière enorm zal verrijken. Wij bieden je onvoorwaardelijke steun voor jouw professionele ontwikkeling en carrièremogelijkheden.

Verder beschikt KPMG Tax & Legal Advisers over de allernieuwste tools, oplossingen en ondersteuning (op vlak van IT, bibliotheken en databases). Zo kan jij je concentreren op je taken en kan je efficiënt te werk gaan. Wij investeren bovendien sterk in onze mensen op vlak van training, welzijn, incentives en beloningen en zijn trots op onze aangename en informele werkomgeving.


(Kindly make reference to Banking Boulevard when applying for this position).
(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).
(Merci de bien vouloir faire référence au site-emploi Banking Boulevard lors de votre sollicitation).