Junior relatiebeheerder voor het Customer Services Team

Company name

Triodos Bank

Place

Brussel Bruxelles
Belgium

Our Company :

Triodos Bank is dé referentie in Europa op het gebied van duurzaam bankieren. Triodos Bank zet geld in voor positieve sociale, culturele en ecologische verandering. Dat is ook onze missie: met het geld dat spaarders en beleggers ons toevertrouwen op een transparante manier duurzame ondernemers en organisaties financieren. Voor ons is geld een middel in dienst van duurzame ontwikkeling.

Triodos Bank is een onafhankelijke financiële instelling, opgericht in 1980 in Nederland, met vestigingen in België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland. De bank telt internationaal meer dan 630.000 klanten en bijna 1200 medewerkers.

Onze medewerkers herkennen zich in onze missie en hebben de competenties om die te vertalen naar hun vakgebied. Daar ligt voor ons de basis voor samenwerking, ongeacht leeftijd, afkomst, geloofsovertuiging, geslacht, seksuele geaardheid of fysieke gesteldheid van medewerkers.

Het Customer Services departement is vandaag op zoek naar een commercieel relatiebeheerder, Relationship Manager is de interne benaming. Customer Services is een team te Brussel die deel uitmaakt van de dienst Retail Banking. Het is een dynamisch en divers team die uitstekende relaties onderhoudt met alle andere afdelingen intern waarmee ze samenwerkt: personal & private banking, business banking, het mortgage loans team e.a. Een 50-tal collega's in totaal, allemaal "professionals" die in contact staan met onze klanten en aan wie zij dagdagelijks ondersteuning bieden.

Als Internal Relationship Manager maak je deel uit van een team met 10 collega's die proactief contact opnemen met onze klanten in het kader van het commercieel relatiebeheer.

De Team Leader deelt dagdagelijks de verschillende operationele zaken uit en probeert maximaal elke Relationship Manager polyvalentie en diversiteit aan te bieden in zijn werk.

The Job / Responsibilities :

Je hebt volgende administratieve en commerciële taken & verantwoordelijkheden:

- Je licht aan klanten en/of prospecten de unieke positie en aanpak van Triodos Bank toe.
- Als 1ste contactpersoon lever je een kwalitatieve service aan onze particuliere en professionele klanten in verband met hun bankproducten, voornamelijk spaarproducten en beleggingen
- In die hoedanigheid luister je naar de noden van onze klanten en garandeer je dat ze op het juiste tijdstip de service en producten krijgen die ze wensen.
- Je verkoopt onze bancaire producten.
- Je garandeert een goede opvolging van de dossiers na individuele gesprekken, per telefoon of per mail
- Je biedt ondersteuning in de dossiers van onze private en professionele klanten. Het gaat hier over het bekomen van bepaalde documenten, stukken, kopieën van de identiteitskaart(en) of nog mankerende handtekeningen, voor een rekeningopening of elke verandering gelinkt aan een rekeningnummer.
- Je neemt telefonisch contact op met prospecten en volgt de nieuwe klanten op. Deze prospecten werden op voorhand reeds geïdentificeerd en het gaat over een contact name om te verifiëren dat een gevraagde brochure goed is aangekomen, of een rekening nu geopend mag worden of om een (telefonische) afspraak in te plannen.

Your profile :

- Je beheerst zeer goed het Nederlands en het Frans. Een passieve kennis van het Engels is zeker ook een pluspunt.
- Je beschikt over een bachelor in bedrijfsbeheer bij voorkeur of een PCP-certificaat (conform de Wet Willems) via een vorige ervaring in de bankwereld.
- Je hebt voeling met financiële producten en de bankzaken. Ervaring in een bankkantoor is een extra troef.
- Je bent bereid te werken volgens een glijdend uurrooster van 37u/per week (tussen 8u en 18u volgens de noden).
- Je hebt klantgericht, je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en houdt ervan te werken in team.
- Je bent proactief, innovatief en je stelt je samenwerkend op.
- Je houdt van telefonisch contact opnemen met prospecten en klanten.
- Je kunt je helemaal vinden in het domein waarin Triodos Bank actief is: de transitie naar een duurzame economie.

We offer :

Triodos Bank biedt je een contract onbepaalde duur aan binnen een bedrijf in volle groei. Daarbij kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen en opleidingen. Je komt terecht in een organisatie waar duurzaamheid de norm is.


(Kindly make reference to Banking Boulevard when applying for this position).
(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).
(Merci de bien vouloir faire référence au site-emploi Banking Boulevard lors de votre sollicitation).