Strategic Program Manager (m/v) - NL versie

Company name

Belfius Bank - Belfius Banque

Place

Brussel
Belgium

Our Company :
The Job / Responsibilities :

'Belfius. Passie voor Belgisch talent, daar maken we hier met en voor u het verschil mee.'

Wij zijn een voorloper op het vlak van mobile banking en een solide, 100 % Belgische bank-verzekeraar met een duidelijke visie op lange termijn. U voelt en denkt innovatief en intuïtief met onze klanten mee? Dan bent u welkom om samen de uitdagingen aan te pakken die we zelf, voor onze klanten en voor de Belgische samenleving willen realiseren. Doorgroeimogelijkheden, flexibel plaats- en tijdsonafhankelijk werken en een aantrekkelijk verloningspakket op maat horen daar uiteraard bij. Passie voor Belgisch talent? Daar maken we hier met en voor u het verschil mee.

U wordt een van onze collega’s in het team Communications & Customer Experience. Wij zijn de sturende kracht achter het merk Belfius en zetten ons 100 % in om ons merk en rijke DNA via alle touchpoints met klanten en stakeholders nog sterker op de markt en intern te doen voelen en leven.

Jouw belangrijkste taken:

Als Strategic Program Manager speel je een cruciale rol binnen de afdeling, in nauwe samenwerking met de Chief Communications & Customer Experience. Program- en projectmanagement in combinatie met communicatie skills is jouw passie.

Visie en strategie:

Je hebt een passie voor de belangrijke trends die de samenleving van morgen zullen vormgeven, je werkt mee aan een visie over hoe een bankverzekeraar morgen met haar klanten communiceert en aan een optimale customer experience voor onze klanten. Je definieert mee de rol die de afdeling Communications en Customer Experience moet spelen in relatie tot de globale strategie en prioriteiten van Belfius. Je deelt deze visie en overtuigt je gesprekspartners om het te implementeren.

Transversale projecten:

Je bent verantwoordelijk voor cruciale transversale projecten binnen de afdeling. Je ontwikkelt en communiceert een duidelijke en aantrekkelijke visie over de doelstellingen, je stelt een roadmap op, en je mobiliseert alle nodige middelen (menselijk en financieel) om de gedefinieerde doelstellingen te bereiken. Je beheert je projecten op een gestructureerde manier. Je voert regelmatig discussies en onderhandelingen met onze Belgische partners.

Innovatie:

Je volgt – over alle sectoren heen – de evolutie van de best practices in termen van positionering en communicatie en formuleert proactief innoverende oplossingen inzake communicatie. Je werkt ook aan de concrete uitwerking ervan.

Your profile :

- je combineert strategische visie, creativiteit, overtuigingskracht en uitvoerend vermogen;
- je hebt veel ervaring in project management en de Agile werkmethodes;
- je hebt affiniteit met consumenten insights en communicatie;
- je geeft blijk van zelfstandigheid en zin voor initiatief;
- je bent flexibel en hebt zin om aan de slag te gaan in een heel dynamische omgeving;
- je houdt van uitdagingen en daagt graag je gesprekspartners uit om tot een optimaal resultaat te komen;
- je communiceert vlot, zowel schriftelijk als mondeling, en zowel in het Nederlands als in het Frans.

Beschik je over de gevraagde competenties en wil je deze boeiende uitdaging aangaan? Neem zeker contact met ons op!


(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).