Performance Manager - Brussel - M/V/X* (2018/1139)

Company name

Axa Belgium

Place

1000   Bruxelles
Belgium

Our Company :

AXA is een Belgische verzekeringsmaatschappij en bank die hoort tot de grootste ter wereld. Bijna drie miljoen klanten vertrouwen op ons op alle cruciale momenten in hun leven: bij de aankoop van hun huis, bij de groei van hun bedrijf, bij schade aan hun wagen en bij overlijden van hun dierbaren. Wat er ook gebeurt, wij staan voor hen klaar. Ook morgen, als onze wereld nog digitaler wordt, en nog sneller verandert.
AXA is wereldwijd goed voor een omzet van 92 miljard euro in 59 landen.
* Diversiteit is belangrijk voor AXA. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

The Job / Responsibilities :

Het departement Reporting van onze directie Retail heeft als doel gedetailleerde cijfers en analyses van trends te verschaffen aan het management en verschillende commerciële en operationele teams. Deze teams kunnen hiermee betere strategieën uitwerken, met name op het gebied van Partnerships met andere ondernemingen en Overeenkomsten met makelaars.
Partnerships vormen immers een essentiële hefboom om onze klantenbasis te verbreden. Het programma stelt AXA in staat nieuwe segmenten aan te boren via andere distributiekanalen en/of een nieuw aanbod. Via overeenkomsten kunnen wij ons makelaarsnetwerk op gesegmenteerde wijze aansturen om onze productie te ondersteunen.
Om ons Reporting-team te versterken zijn wij dus op zoek naar een Performance manager.
Functieomschrijving
* Je zult het Management adviseren, challengen en begeleiden in het prestatiebeheer om bij te dragen tot het bereiken van de doelstellingen inzake volumes, rentabiliteit en strategische positionering van de Partnerships & Overeenkomsten als hefboom voor verdere groei.
* Je werkt mee aan de uitwerking en de follow-up van het actieplan.
* Je analyseert de resultaten en identificeert eventuele strategische heroriëntaties om als basis te dienen voor de besluitvorming van de directie Retail.
* Je analyseert de volumes en de technische informatie op het gebied van Partnerships & Overeenkomsten. Je bent in staat de informatie te interpreteren en de evolutie er van te volgen, de potentiële risico's en mogelijkheden te identificeren en advies te geven over de te ondernemen corrigerende acties.
* Je identificeert op proactieve wijze de behoeften van de business om de reporting over de sleutelindicatoren te ontwikkelen en te verbeteren. De aanmaak van de reporting gebeurt in samenwerking met de verschillende operationele en performance management-teams, maar het is jouw taak de globale visie erover te behouden.

Your profile :

Profiel
* Je beschikt over analytische capaciteiten om de behoeften van de business te begrijpen en te identificeren. Je bent gestructureerd en hebt een goed vermogen om je werk te plannen en te organiseren.
* Je hebt een ondernemersprofiel. Je bent nieuwsgierig en in staat om snel nieuwe zaken te leren.
* Je bent in staat om reportings aan te maken en hebt inzicht in de werking van databasesystemen.
* Je bezit goede communicatie-eigenschappen en legt gemakkelijk contacten met leden van de directie.
* Je zult gebruik maken van de programma's SAS, SQL en Microsoft BI.
* Je spreekt vloeiend Nederlands of Frans en hebt een goede kennis van de tweede landstaal.


(Kindly make reference to Banking Boulevard when applying for this position).
(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).
(Merci de bien vouloir faire référence au site-emploi Banking Boulevard lors de votre sollicitation).