Corporate Private Banker Oost-Vlaanderen

Company name

Banque Degroof Petercam s.a./n.v.

Place

Gent
Belgium

The Job / Responsibilities :

Het segment “Family Business Solutions” richt zich specifiek op het uitbouwen en bestendigen van de relatie met de “familiale ondernemer”, dit in nauwe samenwerking met Private Banking, Corporate Finance en Credits & Structured Finance.

Uw functie:

- U prospecteert binnen de doelgroep van de Vlaamse ondernemers en biedt een geïntegreerde benadering aan van het patrimonium; U bent zijn bevoorrechte gesprekspartner en draagt aldus bij tot de verdere uitbouw van de private banking activiteit in uw regio.
- U analyseert zijn noden en zoekt naar oplossingen op maat voor het beheer van zijn globaal patrimonium (op persoonlijk en op vennootschapsniveau,) . U doet hiervoor beroep op de gespecialiseerde diensten en technische expertise van de bank (beheer, estate planning, structured finance en kredieten, corporate finance,…)
- U vertegenwoordigt de bank in het economische leven van uw regio en in diverse netwerken en verenigingen. U organiseert zelf events.
- U beheert de relatie op lange termijn met het cliënteel dat u uitbouwt.

Your profile :

- U beschikt over een Master diploma en heeft minstens 10 jaar relevante en succesvolle werkervaring in de banksector of aanverwante;
- U heeft een ondernemersmentaliteit ; u kent de regio zeer goed en u bent er ook woonachtig;
- U heeft kennis van bedrijfsfiscaliteit, u analyseert vlot de resultatenrekening en u heeft de nodige ervaring met betrekking tot bedrijfsfinanciering;
- U heeft een sterk interesse voor vermogensbeheer en vermogensstructurering;
- U bent een vlotte netwerker met een bestaand of potentieel netwerk in uw regio;
- U heeft sterke commerciële en relationele vaardigheden en u kan duurzame relaties op hoog niveau onderhouden (zoals bedrijfsleiders, revisoren, ...);
- U bent een teamplayer maar u kan zeer autonoom werken en u neemt graag initiatief.
- U bent Nederlandstalig met een zeer goede kennis van het Frans en het Engels.

We offer :

Bij Bank Degroof Petercam primeren menselijke waarden en persoonlijke contacten krijgen de ruimte die ze echt verdienen.

Of U nu rechtstreeks cliënten helpt of indirect, vanaf dag één maakt u mee het verschil voor ons particulier cliënteel, onze institutionele en corporate cliënten, en dit samen met even talentvolle collega’s uit diverse afdelingen.

Onze positie als unieke en onafhankelijke Belgische bank is een troef. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor een collega als U.

Vermits in uw deskundigheid, een competitief voordeel verscholen ligt voor onze bank, investeren wij zeer sterk in de verdere ontplooiing van uw talent, door U een ruime waaier aan in-house zowel als externe, gespecialiseerde en / of management opleidingen, te bieden.

Met het oog op het bouwen van een langetermijnrelatie met U zoals met onze cliënten, bieden we U daarnaast uiteraard een aantrekkelijk salaris pakket, inclusief een performance gerelateerde bonus en tal van extralegale voordelen.


(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).