Polisbeheerder

Company name

Belfius Insurance

Place

Brussel
Belgium

The Job / Responsibilities :

-Als polisbeheerder verdeel je je tijd tussen telefonische contacten en het beheren van dossiers naargelang de dagelijkse noden. Een optimale service is hierbij een prioriteit. Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen mbt verzekeringsproducten vanuit het oogpunt van productie. Je behandelt hierbij op een klantgerichte manier vragen van de klanten en kantoren.

-Je staat klanten en Belfius agentschappen telefonisch te woord en adviseert hen op een correcte en kwaliteitsvolle manier mbt hun vragen over het polisbeheer.

-Je verricht de nodige beheersdaden nav die telefonische oproepen.

-Je onderhandelt over offertes en stelt nieuwe verzekeringscontracten op. Hierbij analyseer en evalueer je aangebrachte risico’s en zorg je voor een correcte tarificatie.

-Je past lopende verzekeringscontracten aan.

-Je bouwt een goede samenwerking uit met het commercieel netwerk.

-In samenwerking met je collega’s zorg je voor een snelle, commercieel gerichte en correcte afhandeling van de dossiers.

-Dit kan zowel binnen leven als niet-leven zijn en je klanten kunnen particulieren, zelfstandigen en kmo's zijn.

Your profile :

-Je behaalde een bachelordiploma verzekeringen of bent gelijkwaardig door ervaring;
Een zekere ervaring in het opmaken en beheren van polissen vormt daarbij een troef maar is geen must;

-Klantgerichtheid is je tweede natuur. Je bent één en al oor voor het verhaal en de behoeften van je klant en je bent in staat om ook tussen de regels door de vraag van de klant te begrijpen. Je helpt je klant maximaal door snel en juist te beslissen over informatie die je vlot kan inschatten en synthetiseren;

-Je legt gemakkelijk contacten en communiceert daarbij op een aangename, doeltreffende en heldere manier. Gezien je zowel Nederlands- als Franstalige dossiers behandelt spreek, schrijf en lees je vlot in beide talen;

-Je houdt van een dynamische job, je bent stressbestendig en flexibel ten opzichte van de toegewezen taken;

-Je neemt graag verantwoordelijkheid;

-Als uitgesproken teamplayer ben je enthousiast om samen met je collega’s deze organisatie en service steeds verder uit te bouwen op basis van nauwe samenwerking en continu “leren van elkaar”.


(Bedankt om naar Banking Boulevard te verwijzen als u solliciteert).